Zaštitite putnike i vozilo!

Učinite Vaše putovanje komfornijim, staklene površine sigurnije i zaštititesvoje vozilo od nasrtaja vandala!

LLumar fóliák a BKK metróin
LLumar folije na metroima "BKV"

Solar Control folija za ravne staklene površine garantuje udobnijeokruženje tokom Vašeg putovanja, tako što snižava prodiranje sunčeve toplotekroz prozorsko staklo. LLumar folije takođe snižavaju temperaturu uokruženju putnika pomažući klima uređaju da održava svježinu tako štokoristi manje energije.

Korišćenje LLumar sigurnosne folije naprozorima vozila garantuje bezbjedno putovanje svih putnika. U slučajunezgode, neće biti letećih djelića stakla koji bi mogli da izazovu povrede.U slučaju nezgode, spasilački tim po potrebi može lako da ukloni prozor ujednom komadu, umjesto da ga lomi na manje djelove na putnike koji se nalazeiza, uzrokujući moguće dalje povrede.

Većina gradova u svetu sesuočava sa rastućim problemom vandala koji oštećuju staklo i druge površinena vozilima javnog prevoza koristeći razne alate, kiselinu i boje. LLumaranti-grafiti folije su pravo rešenje za ovaj problem. Ove posebnodizajnirane folije, skoro neprimjetne kada se postave, predstavljaju žrtvenupovršinu koja može da se ukloni i time umanjuju ili eliminišu potrebu zaskupom zamenom stakla. Samo jedna zamjena jednog prozoraje deset ili čakdvadeset puta skuplja od postavljanja folije.

Između ostalih, za LLumar proizvode su se opredjelila saobraćajnapreduzećaza javni prevoz putnika u Londonu, Berlinu, Hanoveru i Frankfurtu,kao iželeznice: DB (nemačka), DSB (danska) i ,,Trenitalia (italijanska), aLLumar folije su montirane i na čuvenu Orient Express

Multifunkcionalna

zaštita