Toplotna zaštita vozila, bez zatamnjenja

Da li si znao, da je folija za stakla efikasna i bez zatamnjenja?

Folija ne mora obavezno da bude zatamnjena, da bi postiglaodgovarajući učinak. Naši kristalno čisti, providni proizvodi koji sunevidljivi, takođe posjeduju izuzetna svojstva toplotne zaštite, kao ifiltriranja UV zraka. LLumar AIR serija je osmišljena i izrađena za one,koji ne vole da stakla na njihovom automobilu budu zatamnjena, ili da uokviru važeće pravne regulative, ispred ,,B“ stuba pruže zaštitu iputnicima u prednjem delu vozila.

Smanjenjem zagrijavnjaunutrašnjosti vozila putovaćete mnogo udobnije, klima uređaj će biti manjeopterećen, što znači i manju potrošnju goriva. LLumar AIR serija je izrađenanano-keramičkom tehnologijom , tako da ne ometa funkcionisanje elektronskihuređaja. LLumar folije filtriraju čak 99,9% UV zraka, koji mogu bitiuzročnici raka kože, a takođe ubrzavaju i proces starenja kože.

Pravna regulativa

Važeća pravna regulativa nalaže, da staklenepovršine ispred ,,B“ stuba, treba da posjeduju sposobnost propuštanjasvjetlosti od minimum 70% . Što znači, da je u saglasnosti sa pravilimaizvršiti montažu folije i od ,,B“ stuba – naprijed, sa materijalom kojiraspolaže odgovarajućom sposobnošću propuštanja svjetlosti. Folije iz LLumarAIR serije u svakom pogledu odgovaraju predviđenim zahtjevima, tako da jelegalno njihovo korišćenje na svim staklenim površinama Vašeg vozila.

Iz tehničkih podataka se takođe vidi da je i pored minimalnogzatamnjenja, izuzetno dobra toplotna zaštita. Karakteristike ove folije, kaošto je nizak stepen odbijanja svjetlosti i izuzetna optička čistoća, neometa dobru vidljivost ni tokom noćne vožnje.