Proizvođač

Eastman Chemical Company

Proizvođač LLumar folija za staklene površine je Eastman ChemicalCompany, poznat i kao Eastman Kodak kojeg je 1920. godine osnovao GeorgeEastman. Eastman proizvodi takve savremene materijale, specijalna hemijskasredstva i industrijske proizvode, koje milioni građana koriste svakodnevnou svojim domaćinstvima.

Eastman raspolaže sa jednim od najvećih inajbolje integrisanih proizvodnih centara na svjetu. Početak istorijatamarke LLumar se vezuje za 1956. godinu i za preduzetnika Julius Hermes-a.Obojeni PET (polyethyleneterephthalate) – je danas najčešće korišćenpoliester kod folija za staklene površine – čiji je tvorac bio Hermes,čovjek koji je bio u pravo vrjeme na pravom mjestu, sa odgovarajućimproizvodom i koji je svjetsku industriju folija učinio onakvom kakva jedanas.

Marka LLumar je osnovana 1977. godine u Sjedinjenim AmeričkimDržavama, koja će se kasnije pojaviti i na globalnom tržištu.

Stručna podrška

Kontinuirano i neposredno radimo i sarađujemosa planerima, proizvođačima, kupcima, a oni pomažu u stvaranju takvogproizvoda, koji povećava efikasnost i učinak staklenih površina. U ovojindustrijskoj grani nudimo najširu skalu proizvoda, sa proizvodima vrhunskogkvaliteta, koji se izrađuju u najčistijem okruženju tzv. “clean-room”.Naši specijalizovani saradnici će Vam pomoći u izboru folije koja najvišeodgovara da toj staklenoj površini. Takođe će Vam pomoći pri procjeni mogućeuštede, kao i vremenskog perioda za povraćaj uloženog novca i stepenasmanjenja emisije CO2.

Zahvaljujući mreži ovlašćenih montažera, svakiLLumar proizvod će biti profesionalno postavljen.