LLumar može da umanji energetske troškove čak za 15%

Značajna ušteda. Brza isplativost. Mudro ulaganje.

Da li je Vaša zgrada energetski efikasna?

LLumarfolija koja štedi energiju, može da pojača performanse bilo koje staklenepovršine značajno redukujući potrošnju energije, čime se smanjuju troškovi.Stručni revizori u oblasti energetike procjenjuju da zgrade koje sumodifikovane sa LLumar folijom koja štedi energiju mogu ostvariti uštedu nagodišnjem nivou i do 15% sa unaprjeđenim HVAC korisnim dejstvom, smanjitiemitovanje ugljen-dioksida. Ulaganje se može vratiti u roku od tri godine.

Jednu trećinu opterećenja na rashladni sistem uzrokuje primanje sunčevetoplote kroz prozorsko staklo, a blizu 75% postojećih prozora nijeenergetski efikasno. LLumar nudi Energy Audit process (proces kontroleenergije) koji koristi široko prihvaćeni analitik DOE-2 da analizira na kojinačin LLumar može da poboljša efikasnost u cilju da obezbjedi značajneuštede i brzu isplativost. LLumar Energy Audit process je jedini instrumentu industriji koji je nezavisno verifikovan od strane svetski najvećeenergetske uslužne kompanije.

LLumar pruža efikasnu pomoć kod uštede energije, povećanja osećaja komfora, zaštite od grafita, kod poboljšanja uslova rada, kod promene dekoracije i pojave tj. dopadljivosti građevinskog objekta, u sprečavanju nastanka posledica uzrokovanih lomom stakla.

I druge prednosti montiranja folija na staklene površine