Smanjenje dejstva zasljepljujuće svjetlosti i temperature u ciljukvalitetnije radne sredine.

Povećajte komfor i produktivnost sa LLumar folijama!

Montiranje folija na staklene površine može da bude vrlo efikasnofinansijsko rešenje, a u cilju poboljšanja komfora stanara i radnika uzgradi. Istraživanja ukazuju na činjenicu, da se kod 80% službenika kojirade u kancelarijama javljaju problemi u vezi sa koncentracijom, ako jetemperatura u prostoriji viša od uobičajene. Dvije trećine zaposlenih seizjašnjava, da im je potrebno u prosjeku 25% više vremena da izvrše svojeuobičajene radne zadatke.

Staklene površine na koje su montiraneLLumar folije, pored toga što smanjuju temperaturu u prostorijamagrađevinskog objekta, umanjuju i dejstvo zasljepljujuće svjetlosti, tako daje potreba za roletnama i sličnim sredstvima zatamnjenja, mnogo manja.Usljed navedenih činjenica, manje se koristi vještačko osvjetljenje – usredčega su i troškovi niži – a pogled ka spoljašnjosti za zaposlene i one osobekoje su u zgradi i dalje ostaje nepromjenjen.

U poređenju sa raznimmogućnostima uštede energetskih troškova, veoma je važan podatak, datroškovi montiranja folija predstavljaju samo mali izdatak u poređenju satroškovima promene čitave prozorske konstrukcije, ili montiranja, odnosnoremonta klima uređaja.

Zgrada na čije staklene površine su montiranefolije, biće mnogo prihvatljivija za potencijalne stanare koji suzagovornici očuvanja i zaštite životne sredine, jer su one dokaz istogopredelenja i vlasnika.

LLumar pruža efikasnu pomoć kod uštede energije, povećanja osećaja komfora, zaštite od grafita, kod poboljšanja uslova rada, kod promene dekoracije i pojave tj. dopadljivosti građevinskog objekta, u sprečavanju nastanka posledica uzrokovanih lomom stakla.

I druge prednosti koje se mogu postići folijom za staklene površine