UV-zaštita u tvom domu

LLumar UV-zaštitne folije pomažu u prevenciji nastanka štete usljed dejstvasunčevih zraka.

Korišćenjem LLumar folija možemo zaštititi i očuvati našezdravlje, kao i namještaj i druge predmete koje posjedujemo.

Namještaj, tekstil, a i umjetnička djela mogu izbljediti od toga štosunčevi zraci prodiru u prostoriju kroz obična prozorska stakla. LLumarfolija za prozorska stakla eliminiše više od 99% UV-zraka, čime znatnodoprinosi očuvanju boje nameštaja, tekstila,tepiha i značajno usporavabljeđenje i propadanje vrijednih umjetničkih dela.

UV-A zracinesmetano prodiru kroz obična stakla i ne oštećuju samo nameštaj i drugepredmete, već štetno utiču na oči i kožu čoveka, a posljedica toga je ranostarenje kože, pa je čak moguća i pojava raka kože. LLumar UV-zaštitnefolije izuzetno uspješno filtriraju štetne UV-zrake. Zahvaljujući činjenicida su veoma tanke i providne, omugućuju nesmetan pogled ka spoljašnjosti, ada pri tom ne propuštaju štetne UV-zrake. Korišćenje LLumar UV-zaštitnihfolija za prozorska stakla preporučuju i dermatolozi, pošto su pogodne i zaprevenciju, prvenstveno u sprječavanju kožnih oboljenja kao što je i rakkože, a pomažu i osobama koje su osetljive na dejstvo sunčevih zraka.

Korišćenje LLumar UV-folija preporučuje američka Fondacija za rak kože,kao i britanska dermatološka Fondacija. U R. Mađarskoj je Naučna Akademija uSegedinu vršila ispitivanja efikasnosti LLumar UV-folija u vezi sautvrđivanjem djelotvorne zaštite, što je u potpunosti potvrđeno.

LLumar folije tokom ljetnjih mjeseci pomažu u smanjenju zagrijavanjanutrašnjosti stambenog prostora, umanjuju dejstvo zasljepljujuće svjetlosti,Vama i Vašoj porodici pružaju zaštitu od dejstva štetnih UV-zraka, a štite iod štete i eventualnih povreda koje

I Druge Prednosti sa Folijama za Prozorska Stakla