Folija za prozorska stakla za toplotnu i svjetlosnu zaštitu

Kontroliši uticaj sunčevih zraka, učini da tvoj dom bude sigurniji i to saLLumar folijama za prozorska stakla!

Prozori su važan dio svake zgrade, od svjetla koje propuštaju do vidikakoji otkrivaju. Ipak, oni takođe stvaraju mnoštvo problema počev odpretjeranog odbljeska, zagrijavanja i većeg utroška energije, doprijevremene blijeđenja tepiha, namještaja. LLumar prozorska folija Vam možepomoći da se rješite ovakvih problema i da u isto vrijeme obezbjedite komfori niži utrošak energije.

Prozori imaju važnu ulogu u regulisanjutoplote i energije. Približno 30% troškova prosečnog domaćinstva su suvišnii to zbog bespotrebnog gubitka toplote ili zagrijavanja kroz netretiraneprozore. LLumar folija za stakla može da snizi troškove grejanja i hlađenja,tako što odbija solarno zagrijavanje sa spoljašnje strane i takođe,sprječava gubitak toplote.

Podignite roletne, razmaknite zavjese ipustite sunčevu svjetlost unutra. LLumar prozorska folija redukuje i do 87%odbljeska, olakšavajući Vam gledanje televizije ili rad za računarom. Ipošto je LLumar folija za prozorska stakla dostupna u varijantama odsvjetlih do jedva primjetnih nijansi, bićete u mogućnosti da neometanouživate u svom pogledu.

LLumar folije tokom ljetnjih mjeseci pomažu u smanjenju zagrijavanjanutrašnjosti stambenog prostora, umanjuju dejstvo zasljepljujuće svjetlosti,Vama i Vašoj porodici pružaju zaštitu od dejstva štetnih UV-zraka, a štite iod štete i eventualnih povreda koje

I druge prednosti sa folijama za prozorska stakla