Zaštiti boju i sjaj svog automobila!

Nevidljiva, vremenski trajna zaštita

Prva ogrebotina “boli” najviše! Poštedi sebe od takvogosećaja i zaštiti sjaj tvog vozila LLumar samoizlječivom folijom zakaroseriju automobila!

Zaštitna folija za automobilski lak (PPF),štiti završni sloj boje Vašeg vozila od kamenčića, insekata, a tokom zimskogperioda od soli i pjeska, kao i od habanja protekom vremena. Dizajniranaposebno za Vaše vozilo, čista, fleksibilna folija prekriva veći dio izloženepovršine, kao što su hauba, retrovizori i branici. Ne zahtjeva bušenje rupaili specijalne držače kao u slučaju drugih zaštitnih proizvoda.

Zaštitite Vaše vozilo odmah i na taj način eliminišite potrebu zaskupim prepravkama i ponovnim bojenjem. Održavanje je lako- jednostavnočistite, perite i voskirajte svoje vozilo kao što ste to uvek radili. Ovapraktično nevidljiva, izdržljiva materija nudi odličnu zaštitu i nećeuticati na završni sloj boje Vašeg vozila.

LLumar folija za zaštituboje je konstruisana tako da vremenom ne požuti, ne popuca, da se ne ljušti,da se ne stvaraju vazdušni mjehurići i kada je postavljena od straneautorizovanog LLumar posrednika, garantovano će zadržati bistrinu i visokisjaj.

Montažu LLumar folije za karoseriju preporučujemo i na potpuno nova vozila,pošto time od samog početka štitite fabričku boju i sjaj.

 

I druge prednosti sa folijama za automobile