UV-zaštita kod trgovinskih građevinskih objekata

Zaštitite od UVA-zraka za ljude prisutne u zgradi, proizvode u izlogu,namještaj i druge predmete!

UV zaštita kancelarija LLumar folijama za građevinske objekte

Tradicionalne staklene površine ne filtriraju u odgovarajućoj mjeri UV-zrake, tako da zračenje može izazvati razna oštećenja, kao i bolesti poputraka kože. Dejstvo UV-zraka je jedan od glavnih razloga bljeđenja nameštaja,zavjesa, podova, slika itd. Dejstvo štetnih UV-zraka je naročito opasno zapredmete koji se nalaze u izlozima prodavnica.

Tradicionalna staklapružaju veoma malu, ili čak nikakvu UV-zaštitu, dok je montaža folija zafiltriranje UV-zračenja vrlo efikasna, za razliku od drugih, znatno skupljihrješenja.

U odnosu na alternativna rješenja, poput roletni, zavjesa,UV-zaštitne folije ne zamračuju prostorije, a pogled ka spoljašnjosti je idalje omogućen.

LLumar folije su Vam dostupne u raznim nijansama, kaoi nivoima refleksije, čime za svaki građevinski objekat možete izabratioptimalno rešenja u cilju obezbeđenja prirodnog svjetla i filtriranjaštetnih UV-zraka. Mnogi arhitekti koriste foliju kao sredstvo za obezbeđenjeprirodne svetlosti, pošto se sa tim može smanjiti potreba za korišćenjemdrugih sredstava zatamnjenja.

LLumar folije odbijaju više od 99%štetnih UVA-zraka, čime smanjuju proces bljeđenja i sprječavaju vjerovatnoćukožnih i očnih oboljenja kod ljudi. U R.Mađarskoj je Naučna Akademija uSegedinu vršila ispitivanja efikasnosti LLumar UV-folija u vezi sautvrđivanjem djelotvorne zaštite, što je upotpunosti potvrđeno.

UV zaštita kancelarija LLumar folijama za građevinske objekte
UV zaštita kancelarija LLumar folijama za građevinske objekte

LLumar pruža efikasnu pomoć kod uštede energije, povećanja osećaja komfora, zaštite od grafita, kod poboljšanja uslova rada, kod promene dekoracije i pojave tj. dopadljivosti građevinskog objekta, u sprečavanju nastanka posledica uzrokovanih lomom stakla.

I druge prednosti koje se mogu postići folijom za staklene površine

Garantni uslovi LLumara

Montaža i Garancija

Montažu LLumar folija na građevinske objekte vrše ovlašteni i obučenipartneri sa položenim stručnim ispitom, a proizvodi imaju fabričku garanciju.

Detaljnije informacije
Studije pojedinih slučaja i reference
Map Pin

Izvođači radova /montažeri koji su u Vašoj blizini

Ovlašćena LLumar ekipa montažera folija je garancija kvaliteta.

Detaljnije informacije