Smanjenje dejstva zasljepljujuće svjetlosti i temperature u ciljukvalitetnije radne sredine.

Povećajte komfor i produktivnost sa LLumar folijama!

Efikasna i produktivna radna sredina montiranjem folija na staklene površine

Montiranje folija na staklene površine može da bude vrlo efikasnofinansijsko rešenje, a u cilju poboljšanja komfora stanara i radnika uzgradi. Istraživanja ukazuju na činjenicu, da se kod 80% službenika kojirade u kancelarijama javljaju problemi u vezi sa koncentracijom, ako jetemperatura u prostoriji viša od uobičajene. Dvije trećine zaposlenih seizjašnjava, da im je potrebno u prosjeku 25% više vremena da izvrše svojeuobičajene radne zadatke.

Staklene površine na koje su montiraneLLumar folije, pored toga što smanjuju temperaturu u prostorijamagrađevinskog objekta, umanjuju i dejstvo zasljepljujuće svjetlosti, tako daje potreba za roletnama i sličnim sredstvima zatamnjenja, mnogo manja.Usljed navedenih činjenica, manje se koristi vještačko osvjetljenje - usredčega su i troškovi niži - a pogled ka spoljašnjosti za zaposlene i one osobekoje su u zgradi i dalje ostaje nepromjenjen.

U poređenju sa raznimmogućnostima uštede energetskih troškova, veoma je važan podatak, datroškovi montiranja folija predstavljaju samo mali izdatak u poređenju satroškovima promene čitave prozorske konstrukcije, ili montiranja, odnosnoremonta klima uređaja.

Zgrada na čije staklene površine su montiranefolije, biće mnogo prihvatljivija za potencijalne stanare koji suzagovornici očuvanja i zaštite životne sredine, jer su one dokaz istogopredelenja i vlasnika.

LLumar pruža efikasnu pomoć kod uštede energije, povećanja osećaja komfora, zaštite od grafita, kod poboljšanja uslova rada, kod promene dekoracije i pojave tj. dopadljivosti građevinskog objekta, u sprečavanju nastanka posledica uzrokovanih lomom stakla.

I druge prednosti koje se mogu postići folijom za staklene površine

Garantni uslovi LLumara

Montaža i Garancija

Montažu LLumar folija na građevinske objekte vrše ovlašteni i obučenipartneri sa položenim stručnim ispitom, a proizvodi imaju fabričku garanciju.

Detaljnije informacije
Studije pojedinih slučaja i reference
Map Pin

Izvođači radova /montažeri koji su u Vašoj blizini

Ovlašćena LLumar ekipa montažera folija je garancija kvaliteta.

Detaljnije informacije