Sprječite oštećenja grafitima!

Redukujte troškove uklanjanja grafita!

Zaštita od grafiti-napada pomoću folija

Većina gradova u svjetu se suočava sa rastućim problemom vandala kojioštećuju staklo i druge površine na javnim mjestima koristeći razne alate,kiselinu i boje.

LLumar anti-grafiti prozorska folija, takođe poznatakao LLumar žrtvena folija, je sada vodeće rješenje koje efektivno umanjuještetu. Ove posebno dizajnirane folije, skoro neprimjetne kada se postave,predstavljaju žrtvenu površinu koja može da se ukloni i time umanjuju ilieliminišu potrebu za skupom zamjenom stakla. Samo jedna zamjena jednogprozora je deset ili čak dvadeset puta skuplja od postavljanja folije.

Bilo da su postavljene na vertikalno ili iskošeno staklo, na ogledalaili nerđajući čelik, u tržnim centrima, na autobusima, u poslovnim zgradamaili podzemnim prolazima, postavka i zamjena od strane stručnog osoblja jebrza i laka. U slučaju vandalizma, folija se jednostavno ukloni zajedno saoštećenjima, otkrivajući neoštećenu površinu spremnu za postavku novežrtvene folije. U slučaju ispisivanja grafita, LLumarov poseban zaštitnisloj čini nemogućim pisanje po foliji i ostaci boje se mogu lako obrisati.Jednostavno uklonite ili samo očistite „obilježenu“ foliju.

Brzimodstranjivanjem grafiti-natpisa, obeshrabrićemo vandale jer njihovo"stvaralaštvo" neće biti vidljivo.

LLumar pruža efikasnu pomoć kod uštede energije, povećanja osjećaja komfora,zaštite od grafita, kod poboljšanja uslova rada, kod promjene dekoracije ipojave tj. dopadljivosti građevinskog objekta, u sprečavanju nastankaposljedica uzrokovanih lomom stakla.

I druge prednosti folije za staklene površine

Garantni uslovi LLumara

Montaža i Garancija

Montažu LLumar folija na građevinske objekte vrše ovlašteni i obučenipartneri sa položenim stručnim ispitom, a proizvodi imaju fabričku garanciju.

Detaljnije informacije
Studije pojedinih slučaja i reference
Map Pin

Izvođači radova /montažeri koji su u Vašoj blizini

Ovlašćena LLumar ekipa montažera folija je garancija kvaliteta.

Detaljnije informacije