Sigurnosne folije za zaštitu tvog doma

Ekstra zaštita za tvoju porodicu i dom

Montiranje bezbednosnih folija

Sigurnosne folije za zaštitu tvog doma. Prozor može da bude razbijen uslučaju nezgode ili nevremena, a sitne staklene čestice mogu da prouzrokujuteške tjelesne povrede, kao i da nanesu veliku štetu u tvom domu.

Rizik od navedenog se može smanjiti u znatnoj mjeri pomoću LLumarsigurnosnih folija. LLumar sigurnosna folija koja se može montirati nastaklene površine, a proizvedena je korišćenjem kvalitetnih sirovina-poliester-folija, optički je čista, a ipak pruža efikasnu zaštitu u slučajulomljenja stakla. Na ovaj način se u znatnoj mjeri može umanjiti procenatnezgoda, takođe je manja vjerovatnoća nasilnih provalnih krađa, pošto seovakvo staklo ne može u običajenom brzinom razbiti tj. probiti.

LLumarsigurnosne folije odgovaraju najstrožijim međunarodnim standardima i možešbiti siguran da si se opredjelio za veoma efikasan proizvod. Pored sveganavedenog, kristalno čisti tipovi folije su potpuno neprimjetni na staklenojpovršini.

LLumar sigurnosne folije posjeduju ateste mnogih međunarodnih ustanova kojese bave utvrđivanjem i provjerom kvaliteta proizvoda

Proizvod čiji je kvalitet priznat i potvrđen

Garantni uslovi LLumara

Montaža i Garancija

Montažu LLumar folija na građevinske objekte vrše ovlašteni i obučenipartneri sa položenim stručnim ispitom, a proizvodi imaju fabričku garanciju.

Detaljnije informacije
Studije pojedinih slučaja i reference
Map Pin

Izvođači radova /montažeri koji su u Vašoj blizini

Ovlašćena LLumar ekipa montažera folija je garancija kvaliteta.

Detaljnije informacije