Folija za prozorska stakla za toplotnu i svjetlosnu zaštitu

Kontroliši uticaj sunčevih zraka, učini da tvoj dom bude sigurniji i to saLLumar folijama za prozorska stakla!

Zaštita od toplote postavljanjem folija na prozorska stakla

Prozori su važan dio svake zgrade, od svjetla koje propuštaju do vidikakoji otkrivaju. Ipak, oni takođe stvaraju mnoštvo problema počev odpretjeranog odbljeska, zagrijavanja i većeg utroška energije, doprijevremene blijeđenja tepiha, namještaja. LLumar prozorska folija Vam možepomoći da se rješite ovakvih problema i da u isto vrijeme obezbjedite komfori niži utrošak energije.

Prozori imaju važnu ulogu u regulisanjutoplote i energije. Približno 30% troškova prosečnog domaćinstva su suvišnii to zbog bespotrebnog gubitka toplote ili zagrijavanja kroz netretiraneprozore. LLumar folija za stakla može da snizi troškove grejanja i hlađenja,tako što odbija solarno zagrijavanje sa spoljašnje strane i takođe,sprječava gubitak toplote.

Podignite roletne, razmaknite zavjese ipustite sunčevu svjetlost unutra. LLumar prozorska folija redukuje i do 87%odbljeska, olakšavajući Vam gledanje televizije ili rad za računarom. Ipošto je LLumar folija za prozorska stakla dostupna u varijantama odsvjetlih do jedva primjetnih nijansi, bićete u mogućnosti da neometanouživate u svom pogledu.

LLumar folije tokom ljetnjih mjeseci pomažu u smanjenju zagrijavanjanutrašnjosti stambenog prostora, umanjuju dejstvo zasljepljujuće svjetlosti,Vama i Vašoj porodici pružaju zaštitu od dejstva štetnih UV-zraka, a štite iod štete i eventualnih povreda koje

I druge prednosti sa folijama za prozorska stakla

Garantni uslovi LLumara

Montaža i Garancija

Montažu LLumar folija na građevinske objekte vrše ovlašteni i obučenipartneri sa položenim stručnim ispitom, a proizvodi imaju fabričku garanciju.

Detaljnije informacije
Studije pojedinih slučaja i reference
Map Pin

Izvođači radova /montažeri koji su u Vašoj blizini

Ovlašćena LLumar ekipa montažera folija je garancija kvaliteta.

Detaljnije informacije