Zašto bi dopustio da toplota i zasljepljujuća svjetlost pokvare doživljajputovanja?

Učini već sljedeće putovanje ugodnijim, sa LLumar folijama za automobile!

Zaštiti svoje voljene od vreline pomoću folija za automobile

Nije tajna, da prostor za putnike u automobilu može u značajnoj mjeri dase zagrije, ali i za to postoji rješenje!

Čini se, da tokom ljetnjihmjeseci ne možemo izbjeći vrelinu sunčevih zraka, čak ni u našem automobilu.Čim sjednemo u automobil , uključimo klima uređaj koji radi maksimalnomsnagom, a može da nas ometa i zasljepljujuća svjetlost, čak i zimi.

LLumar folije za automobile su rješenje za sve navedene probleme. Mogusmanjiti temperaturu unutrašnjih površina automobila čak za 16 ° C. LLumarfolije za automobile filtriraju 99% štetnih UV-zraka, čime u znatnoj mjerismanjuju bljeđenje, a i vjerovatnoću nastanka boleti usljed dejstva UV-zraka, kao što je npr. rak kože. Pored svega navedenog, obojene folije zaautomobile smanjuju dejstvo zasljepljujuće svetlosti, te se i oko manjenapreže.

Možete birati razne nijanse iz širokog asortimna u ponudiLLumar folija za automobile, od potpuno tamne - koja štiti i od znatiželjnihpogleda - do skoro nevidljive, koja se u skladu sa propisima, smijemontirati i na prednja stakla. Učini putovanje ugodnijim, pomoću LLumarfolija za automobile! LLumar folije su priznati proizvodi i od straneameričke Fondacije raka kože, kao i Dermatološke Fondacije Velike Britanije.

Zaštiti svoje voljene od vreline pomoću folija za automobile
Zaštiti svoje voljene od vreline pomoću folija za automobile

LLumar folije za automobile u znatnoj mjeri smanjuju temperaturu uunutrašnjosti vozila, čime omogućuju ugodnije putovanje i manje opterećenjeklima uređaja.

Dodatne prednosti prozora nijansiranje

Garantni uslovi LLumara

Montaža i Garancija

Montažu LLumar folija na građevinske objekte vrše ovlašteni i obučenipartneri sa položenim stručnim ispitom, a proizvodi imaju fabričku garanciju.

Detaljnije informacije
Map Pin

Izvođači radova /montažeri koji su u Vašoj blizini

Ovlašćena LLumar ekipa montažera folija je garancija kvaliteta.

Detaljnije informacije
Pravna regulativa u sferi folija za automobile

Pravila montaže folija na automobile

U svakoj državi postoji pravna regulativa u vezi sa korištenjem folija zaautomobile. Upoznaj važeće propise i mogućnosti montaže folija na tvojautomobil u skladu sa pozitivnom pravnom regulativom!

Detaljnije informacije